16.08.2017 г., 8:00 ч.

Прогноза за времето 

  Поезия » Свободен стих
329 1 1

времето днес

ще е облачно с премълчавания

ще вали ситен дъжд

иззад черните очила

ще проблясват 

в процепите на дрехата ти светкавици

вятърът 

най-безумно ще 

изглади ръбовете ти

след това

ще пъхне в кърпичката ти

три листа от тополата 

преждевременно пожълтели 

от самота

 

времето днес 

ще мирише на спомени

съжаления

невъзможности

и очакване на снега

© Павлина Гатева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??