10.11.2007 г., 0:55 ч.

Произнеси името ми 

  Поезия » Любовна
537 0 2

Произнеси името ми


Произнеси името ми...

И така ще знаеш, че ще се върна.

В тихата самотна нощ

само прошепни името ми.

Позволи ми да върна спомените

от времето, когато бяхме само двамата.

Спомени, наши малки съкровища.

Докосвам ръката ти и всичко оживява

в сърцето и в съзнанието ти.

Прекосявам границите на времето,

оставяйки всичко от днес назад,

само, за да съм отново с теб.

Помниш ли как галеше косите ми,

докато бяхме прегърнати в нощта?

Но сега ръцете ти не се движат.

Ти просто не знаеш, че съм тук.

Знам, болката ти е голяма,

чувства я с цялото си същество.

Но сега съм тук, при теб

и не бива повече да тъжиш.

Спомни си коя съм.

Ще ме намериш във вчерашния свят,

в миналото, все още незабравено.

Толкова далече си от мен сега,

а в същото време на ръка разстояние.

Времето минава, зората ще настъпи.

Скоро ще трябва да се разделим.

Но преди да си замина, аз те моля:

Още веднъж произнеси името ми,

пък било то и само насън.

© Диляна Неделчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??