Произнеси името ми
Произнеси името ми...
И така ще знаеш, че ще се върна.
В тихата самотна нощ
само прошепни името ми.
Позволи ми да върна спомените
от времето, когато бяхме само двамата.
Спомени, наши малки съкровища.
Докосвам ръката ти и всичко оживява
в сърцето и в съзнанието ти.
Прекосявам границите на времето,
оставяйки всичко от днес назад,
само, за да съм отново с теб.
Помниш ли как галеше косите ми,
докато бяхме прегърнати в нощта?
Но сега ръцете ти не се движат.
Ти просто не знаеш, че съм тук.
Знам, болката ти е голяма,
чувства я с цялото си същество.
Но сега съм тук, при теб
и не бива повече да тъжиш.
Спомни си коя съм.
Ще ме намериш във вчерашния свят,
в миналото, все още незабравено.
Толкова далече си от мен сега,
а в същото време на ръка разстояние.
Времето минава, зората ще настъпи.
Скоро ще трябва да се разделим.
Но преди да си замина, аз те моля:
Още веднъж произнеси името ми,
пък било то и само насън.
© Диляна Неделчева All rights reserved.
Поздрави!!!