22.07.2018 г., 0:35 ч.

Проклет да е тоя ангел 

  Поезия » Любовна, Свободен стих
624 2 3

Проклет да е тоя ангел,

дето ти хвърли сърцето на пътя,

че аз се спънах и го намерих

и оттогава му бера грижа,

и не спя да те мисля,

е, хайде - така било писано,

чакам само другата –

да се изгуби, да те намери,

да й видя очите червени

от плач и недоспиване,

да разбера, че ще те пази,

че моята работа е свършена

и да си отдъхна, когато

я чуя да казва:

„Проклет да е тоя ангел...”

© Мадлен Аспарухова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??