6.09.2008 г., 20:40 ч.

Проклета! (Днес съм далечна) 

  Поезия
973 0 10
Днес съм далечна – прогонена вълна.
Дойдох да ти целуна нозете… (Сетне отлитам)
Господ отдавна ме прокълна -
да съм ти отнета. (И в сълзи пропита)

Тази нощ ще те чакам. Смирена.
Ще галя без длани душата със рани....
Небето ще плаче. Упоено
от букети въздишки във скута събрани.

Призори ще си тръгна. Когато е синьо небето...
Аз само дойдох да ти целуна нозете.…
Човекът е изтръгнат. Сега съм проклета -
вълна съм. Отивам си с ветровете…
6.09.2008

© Сиси Валентинова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??