8.11.2005 г., 23:39 ч.

Проклинам 

  Поезия
845 0 0

Проклинам!

Проклинам те затова, че
пак за теб мечтая, нищо
че си с него ти сега.
Проклинам те затова, че
много, много те обичам,
а не си със мен сега.
Проклинам те затова, че
грешка ти направи,
грешката преобърна целия ми свят.
Проклинам се затова, че
те загубих, загубих дори и
малкото любов, осеяла моя ден.
Проклинам те, проклинам се
за болката голяма,
за браздата между нас.

                                                         

© Янци Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??