11.01.2008 г., 23:55 ч.

Проклятие 

  Поезия » Друга
535 0 2
Искам облаци и бури,
светкавици и гръмове.
Щом сърцето в болка свито е на две.
Мъгла да падне над града,
а вятърът ще вика в нощта:
"Слушам, господарю, мой си Бог."
В мигом се разцепва един бряст,
проклятието е под моя власт.

© Пацо Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??