Jan 11, 2008, 11:55 PM

Проклятие 

  Poetry » Other
540 0 2
Искам облаци и бури,
светкавици и гръмове.
Щом сърцето в болка свито е на две.
Мъгла да падне над града,
а вятърът ще вика в нощта:
"Слушам, господарю, мой си Бог."
В мигом се разцепва един бряст,
проклятието е под моя власт.

© Пацо All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??