15.11.2004 г., 21:55 ч.

Проклятие 

  Поезия
1021 0 0

Проклятие


Нека вятърът брули косите ти!
Нека тъмен облак покрие очите ти!
Нека дъжд пороен измие мечтите ти!
Нека!..
Нека душата ти бъде празна!
Нека мигът стaне вечност!
Нека бъде тъмнина
и нека в нея потънеш ти!
Нека мракът обгърне сърцетоти
и нека я претопи!

На всеки който мисли че го заслужава и на някoй с любов в сърцето!

© Станислав Георгиев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??