7.08.2020 г., 13:04 ч.

Проклятието на съдбата 

  Поезия » Любовна
980 0 0

 

 

Кармата на всеки отмъщава

ако до своя сетен час

наивно обич търси и дарява –

аз с болка току-що разбрах.

 

Хаям отдавна спря да пита

защо не съм описал в книга

когато нощем под звездите

в ръцете обич сънено примига.

© Вили Тодоров Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??