7 ago 2020, 13:04

Проклятието на съдбата 

  Poesía » De amor
973 0 0

 

 

Кармата на всеки отмъщава

ако до своя сетен час

наивно обич търси и дарява –

аз с болка току-що разбрах.

 

Хаям отдавна спря да пита

защо не съм описал в книга

когато нощем под звездите

в ръцете обич сънено примига.

© Вили Тодоров Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??