11.09.2012 г., 10:45 ч.

Прокобата на маите 

  Поезия » Друга
411 0 0

Ще бъде ли зората пак красива

във този декемврийски ден

с прокобата на маите горчива,

че краят на света е отреден.

 

Парадът на планетите,

промените във климата,

отслабването на магнитното поле,

а и ще бъде люта и жестока зима.

 

О, много скоро ще се разбере

ще дойде ли бленуваната Коледа,

дали ще се посмеем от сърце

над старите си суеверни страхове.

 

Но в този ден - 21 декември,

не искам нито миг да съм сама.

До силното ти рамо да потръпвам

с усмивката ти топла и добра.

 

27. 08 .2012 г.

© Наташа Биразова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??