20.03.2007 г., 13:51 ч.

ПРОЛЕТ 

  Поезия
488 0 9
Пролет е и утрото сънливо се прозява
по перваза ми,пръскащо лъчи.
Денят докосва с длан Земята зажадняла,
от сън пробудила се,за да се роди.

Парчета истини събирам,вдъхновения
за пролетта родила сякаш нов живот
и чувствам как възкръсва детското 
                              във мене.
На свежест ми ухае,на любов!

© Сияна Георгиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??