20 mar 2007, 13:51

ПРОЛЕТ 

  Poesía
486 0 9
Пролет е и утрото сънливо се прозява
по перваза ми,пръскащо лъчи.
Денят докосва с длан Земята зажадняла,
от сън пробудила се,за да се роди.

Парчета истини събирам,вдъхновения
за пролетта родила сякаш нов живот
и чувствам как възкръсва детското 
                              във мене.
На свежест ми ухае,на любов!

© Сияна Георгиева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??