3.09.2010 г., 6:39 ч.

Пролет 

  Поезия » За деца
506 0 1

Пролетта е вече тука,

кукувицата закука.

Пъдпъдъкът се обади

вред по росните ливади.

 

 

Хората са все засмени,

весели и пременени,

вият птиченца гнезда,

радват се на пролетта.

 

 

В парка влюбени седят,

нежни думи си редят.

Нека всички се обичат

и пролетта да не отричат!                    

© Есин Фейзи Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??