Пролетта е вече тука,
кукувицата закука.
Пъдпъдъкът се обади
вред по росните ливади.
Хората са все засмени,
весели и пременени,
вият птиченца гнезда,
радват се на пролетта.
В парка влюбени седят,
нежни думи си редят.
Нека всички се обичат
и пролетта да не отричат!
© Есин Фейзи All rights reserved.