2.08.2008 г., 22:19 ч.

Пролет 

  Поезия » Пейзажна
843 0 3
През пролетта всичко се събужда
и хормонът в тебе се пробужда.
През пролетта всичко разцъфтява,
а човек се подмладява.

Позаспали чувства във тебе тя разбужда,
от които цял сезон си имал нужда,
а настроението ти тъй лесно се мени,
огреят ли те пролетните, слънчеви лъчи.

Казват, имало пролетна умора.
Пролетта просто дава енергия на всички хора,
а те твърде лесно я хабят
и затова вечер сладко, сладко спят.

A сутрин се събуждат със усмивка,
виждайки в градинката си цъфналата сливка
и това дава им заряд
денят им да премине като на парад!

© Цветомир Милошов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Аз определно се усихнах браво
  • На мен пък ми хареса! Носи някакво весело настроение и веднага предизвиква усмивка Успех !!!
  • има много работа тук...не е добро изпълнението иначе замисъла не е за пренебрегване...пиши с повече дух-това влиза като стомана в гърдите на читателя
Предложения
: ??:??