9.05.2018 г., 10:16 ч.

Пролет е 

  Поезия » За деца
568 0 0

Пролет е, пролет е, отвори очи! 

Виж светлината как е плувнала, 

и грее, всичко как се смее. 

Птичките как пеят, 

весело се реят из синия простор. 

И вече няма спор -

пролетта дошла е топличка и светла. 

Наслади ѝ се! 

© Ралица Недева Недева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??