May 9, 2018, 10:16 AM

Пролет е 

  Poetry » For kids
574 0 0

Пролет е, пролет е, отвори очи! 

Виж светлината как е плувнала, 

и грее, всичко как се смее. 

Птичките как пеят, 

весело се реят из синия простор. 

И вече няма спор -

пролетта дошла е топличка и светла. 

Наслади ѝ се! 

© Ралица Недева Недева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??