(Посвещавам на lotos - Ирина Костова!)
Пролетта е в мен,
и в теб,
навсякъде разлята –
във моите,
във вашите усмивки,
подобно чудо,
като греха е -
светла,
сладка,
крехка.
Във веселото слънце,
топящо снеговете е,
във въздуха,
ухаещ на лалета.
Прозорците си отворете
и вдишвайте дълбоко –
озон,
любов
и смях.
И към дъгата чудотворна,
с размаха на крилата си,
най-безразсъдно
полетете!
23.02.2010 г.
Весела ЙОСИФОВА
Сърдечни благодарности на lotos (Ирина Костова)
за прекрасната снимка!
© Весела ЙОСИФОВА Всички права запазени