19.03.2024 г., 17:33 ч.

Пролет златна 

  Поезия » Любовна
114 2 0

Чувам песента на птички...

И в сърцето ми запява

песен за любов лъчиста.

Пролет златна разпилява

чувства и прегръдки топли.

 И се гонят из небето

рояк весели врабчета,

махат им с ръце тополи

като моми хубавици.

И душата ми се моли:

здраве дай ни, Боже мили!

© Наташа Биразова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??