Чувам песента на птички...
И в сърцето ми запява
песен за любов лъчиста.
Пролет златна разпилява
чувства и прегръдки топли.
И се гонят из небето
рояк весели врабчета,
махат им с ръце тополи
като моми хубавици.
И душата ми се моли:
здраве дай ни, Боже мили!
© Наташа Биразова All rights reserved.