30.03.2012 г., 10:23 ч.

Пролетен копнеж 

  Поезия » Любовна
556 0 2

Полъхва южнякът,

играе в коси.

Пролетта стопля

отново мечти.

 

Мъжки и женски,

през зима стаени.

За обич и нежност

ведно закопнели.

 

Разбити надежди

отново ще кълнат.

В пролетно цвете

мечта ще превърнат.

 

Ветрее южнякът,

слънце блести.

Пролет пак идва,

къде си Ти…

 

 

 

 

© Лилия Нейкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??