12.04.2022 г., 16:27 ч.

Пролетна радост 

  Поезия
238 1 2

Пролетно и чисто

грее си небето.

Слънцето разлиства

лъч по лъч и свети.

 

Всичко ми ухае,

всичко ми е близко.

Щом ме разпознае,

само пролет искам.

© Милена Френкева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??