23.02.2018 г., 8:30 ч.

Пролетна умора 

  Поезия » Любовна
455 2 3

Очите ми се умориха, любов..

Умориха се да те търсят и теб да те няма,

да те гледат и да не те виждат.

Очите ми се умориха, любов...

Умориха се да плачат, а сълзи да няма,

да заспиват, без да се затварят...

Ръцете ми се умориха, любов..

Умориха се да те прегръщат, без да те докосват,

да те галят без да те усещат..

Сърцето ми се умори, любов..

Умори се да те обича, а ти да не отвръщаш,

да те жадува, а ти да не откликваш...

Душата ми, и тя, любов, е уморена.. Пълна

с липси, пълна с празнота, пълна с теб...

Уморих се, любов...

© Нат Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??