10.06.2020 г., 0:46 ч.

Пролетни цъфтежи 

  Поезия » Любовна, Свободен стих
631 0 0

В природата тъй сгушен
Небрежно, когато най-млада е тя
Усещаш как неспирно се бори
Да разцъфне нежно любовта.

И дърветата те обгръщат
Със своите клони
И тревата нежно гали
Младите крачка
Дори и тръните са тъй прекрасни,
Когато тук при теб е младостта.

© Deya Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??