30.05.2021 г., 6:51 ч.

Пролетно 

  Поезия » Любовна
452 5 15

Искам днес да флиртувам с вятъра,

онзи вятър,

който често ме мами към себе си

и разстила косите ми гарванови,

сякаш търси подслон за съня си.

                

Искам с грях да разнежи нощта ми

и до нежност да лудне по дланите,

да припали в душата ми пламъче,

като влюбен среднощен вълшебник.

 

А когато осъмне ... по устните,

(с тишината на моите стонове),

да пригали усмихнато слънцето,

с гравиран в лъчите му спомен.

© Дочка Г Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??