23.01.2010 г., 18:12 ч.

Пролетнo 

  Поезия
456 0 1

"Пролетнo"

Като бели сълзи по снега са поникнали
в самотата на зимата бяла, 
объркано време, за нежни кокичета,
студени дихания в мъртва поляна,
откъснати мигове от бъдещи спомени,
от топла целувка във облачен ден,
умират цветята, макар да са пролетни,
за нова надежда е късно... за мен.

© Дидо Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??