23.01.2007 г., 20:33 ч.

Пролетта 

  Поезия
953 0 3

Пролетта дойде с радостни лица,
с красивите цветя и с весели деца.
Слънцето с усмивка на уста
посрещна пойните ята.
Красив килим от полски цветя
създаде пролетта.
Цветове покриха цялата гора
и я завиха със зеленина.
Песните на славеите сиви
се разпространиха по горите диви.
И ледове сковали буйните води
пропукани бяха от слънчеви лъчи.
Красотата се разстла
като щастието в нечия душа.
И Земята тъжна разцъфтя
с помощта на Пролетта.

© Анжелика Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??