22.03.2008 г., 18:02 ч.

Пролетта е дошла 

  Поезия » За деца
1509 0 21

Пролетта дойде

с песни и цветя,

със слънчеви лъчи

и ярка светлина.

 

 

Всичко разцъфтя

и отново засия

топлина  и светлина

над нашата земя.

 

 

Слънчо се усмихна

и заедно с пролетта

със златната каляска

поттегли над света.

 

 

И треви се люшват буйно

като морските вълни.

И песни огласят простори далечни,

и отново над света настъпва глъч и веселба!

 

 

Пролетта е дошла! Пролетта е дошла!

 

© Анна Дюлгерова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??