6.04.2013 г., 12:13 ч.

Промоция 

  Поезия » Философска
420 0 1

Промоция

Душата ми за продан е,
а Дявола е беден.
Изстрадала и болна,
със нужда от молебен...

Лекуваш ли с молитва?
Вземи я! Ето на...
че в Храма не я искат,
грешница била...

А Господа, защо е?
Тя Нему е безплатна,
или събрал е много
и все безброй нещастни...

Не се намери никой
за душата ми негодна,
а аз вървя и викам,
"Промоция, народе!...

Продавам си душата!
Евтино, за хляба..."
Такава е съдбата
на гладния, без вяра...

Д. Антонов (diester)
05.04.2013

© Данаил Антонов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??