27.12.2006 г., 1:15 ч.

''Промяна'' 

  Поезия
710 0 0
       Промяна

И когато тъмнина настане,
моли се ти със струни,
нежно докосвай китарата черна.
Като ангел в ноща ще отлетя,
носена не от крила,
а от омагьосваща музика.
И зная ще намеря покой
сред облаците снежнобели,
няма да има чувства принизени.
Спомените неприятни в сандък заключен ще оставя,
с чисто съзнание и душа,
ще отлетя,тъгата ще забравя.
Пътя ми никой не ще препречи,
твърде силно го желая,
никой не ще се осмели,
няма да се колебая.
И с усмивка ще вървя напред,
никой не ме интересува,
щом не са се осъзнали,
душевността за тях не съществува.
В ръката китара,
в сърцето надежда,
по стълбата на мира ще се изкача,
дори за ''Сбогом'' няма да спра.
Достатъчно жертви и разочарования,
вече няма място за признания,
молба или прошка,
нито една няма да отправя.
Стига с колебанието,
вече имам нова,силна вяра!

© Няма Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??