27.07.2008 г., 20:45 ч.

Промяна 

  Поезия » Любовна
566 0 5
Промяна

Не си момчето,
              което преди четири години
                                за първи път видях.
Не си този,
              за когото в нощите
                                аз толкова много копнях.
Не си човекът,
              на когото
                                в любов се вричах.
Съжалявам, че
              вече не си
                                този, когото обичах.
Не бяха ли
              твои очите,
                                 на които се любувах?
Не бяха ли
              твои устните,
                                 които нежно аз целувах?
Не бяха ли
              омайни думите,
                                 които изричаше?
Не беше ли
              красив начинът,
                                 по който ме обичаше?

© Милена Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??