6.02.2023 г., 6:57 ч.

Промяна в „Панорама“ 

  Поезия
129 0 0

И Бойковата „Панорама“

претърпява „Промяна“.

Побира се вече

във все по-мъничка рамка,

докато сама пренаречè се

        „Петъчна панорамка“.

 

С усмивка преблага

и пръсти на диригент

към откровения водещият

                      предразполага

и най-върлия от гостите си

                                 опонент.

 

За отговор прям и честен

                              пледира

всеки въпрос негов и жест.

И така мъчи се да спаси

                         и стимулира

зрителския интерес.

 

Ала миг преди да падне

рейтингът на „Панорама“

                    от TV–екран,

спасява го единствено

      пак Бойковият талант.

© Вълчо Шукерски Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??