7.11.2007 г., 19:52 ч.

Промяната 

  Поезия » Любовна
787 1 4

 

 

Ти беше просто едно момче,
а като за миг се превърна
в моето желание.
В моя мечта,
в частица от моето сърце....
Преди – ти беше...
А сега – ти си...
Казваше неща,
a сега изричаш най-важните
за менe думи...
Бях едно момиче,
a сега като с магическа пръчка,
станах онази...
специалната...
Момичето за теб!
Бяхме едни,
а сега сме повече от истински...
Истинските Ние...

Лъжа ли е,
че човек може да се прероди
в сегашният си живот...
... сега, тук...

 

© Зузка Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??