3.01.2008 г., 9:51 ч.

Пропадане 

  Поезия
526 0 0

Пропадане


Каква ще си след пет години?
Ще помниш ли изобщо своите роднини?
Ще има ли ден, в който да не си пияна?
Ще работиш ли по хотели с клиенти в нощната смяна?

Ще имаш ли дете или ще си направила аборт?
Ще се радваш ли на този свой живот?
Колко още ще пропаднеш дотогава?
Дали ще има вместо огън в очите ти жарава?

Клиент след клиент, аборт след аборт,
кога ще ти oмръзне този живот ?
Да падаш надолу кога ще спреш?
Аз ще те ти кажа - когато умреш!


© Емануела Кацарова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??