29.11.2011 г., 12:34 ч.

Пропилян живот 

  Поезия » Любовна
863 0 2

Пропилях си живота безсмислено...

Сред фалшиви любови се лутах...

Като страница вече прелистена...

безвъзвратно което изгубих...

 

толкоз късно отново да върна?!

Пропиляното време ми липсва...

Как самата се в болка превърнах...

Колко искам да бъда пречистена...

 

Да се върна по пътя на грешките...

Да премина през целия огън...

Пак да срещна сред хора човеците...

и тогава не ще ги повторя!!!

 

Изживях го така лекомислено...

и със тебе, ти грешка голяма...

Ала, вярвам, ще бъда пречистена...

щом в живота ми вече те няма!!!

 

Пропилях го...

 

© Красимира Касабова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Не съжалявай за нищо,живота ни дава и други шансове.Само вярвай.Прегръдки от мен!

    Хубаво стихотворение!!!
  • Много ритмичен стих!
    Човек се учи от грешките си
    Харесах!
Предложения
: ??:??