3.06.2009 г., 0:34 ч.

Прошка 

  Поезия
458 0 2

ПРОШКА

 

Може винаги да се прощава.

Не само днес,

                не само вчера

                                    или утре,

винаги може любов да се дава

без преструвки.

Даже и в гроб да положиш

любимия грешник.

 

Винаги може да се прощава.

 

© Албена Стефанова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Невероятно е да можеш да простиш.Заслужава си!
  • Прошката е най-великото изкупление за душата!Прегръщам те!
Предложения
: ??:??