17.03.2017 г., 21:59 ч.

Прошка 

  Поезия » Любовна
300 2 5

Прошка да искам не успях.
Слепи години горделиви...
С добротата си самотна бях,
днес – устни горчиви...

Прошка да искам не успях.
Тръгна си с ветровете...
С дните оглупях,
за теб и Боговете...

Моят свят е погубен,
а някога беше влюбен.
Тръпките са още по теб
и вдигам глава за мен и теб.

© Димитрина Владимирова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??