9.07.2006 г., 10:32 ч.

"Прошка" 

  Поезия
782 0 1

Прости, че толкоз те обичам,
прости, че твоя искам да съм аз,
прости, че грешница аз станах,
но твойта обич да запазя съумях.


Прости, че в нощите си теб сънувам,
прости, че слънце си на моя ден,
прости, че твойте лъчи ме галят,
прости, прости, но влюбена съм аз в теб!

© Лора Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Еее,това ти се прощава!И дано да е споделено!
Предложения
: ??:??