Сигнализирайте ни за нередност, ако смятате, че някое произведение е плагиатствано или не отговаря на правилника.
Моля, пишете само в краен случай с конкретно посочване на нередността и при наличието на доказателства!
Трябва да влезете с регистрацията си преди да можете да изпращате съобщения!
и всеки ден се давя в нов и нов.
И добре че има кой да ми прощава
и все още да ме търпи.
Благодаря на добрите хора които все ми прощават.
Много хубав стих сякаш се откривам в него!