17.03.2013 г., 22:28 ч.

Прошки 

  Поезия » Любовна
569 0 0

Днес прошки е и нека си простим

за грешките, думите, за всичко,

дори неволно ние да грешим,

но да помислим за едно едничко.

Че прошката е чуден лек,

лекува и душата, и сърцето,

с нея става се добър човек

щом Господ вижда всичко от небето.

Затова е и днешният ден,

 всеки един да прощава,

 простено да ви е, простете и на мен,

дори и на този, който не заслужава!!!

                                           17.03.2013 г.

© Илия Левков Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??