27.01.2008 г., 12:02 ч.

"Прощално" 

  Поезия » Пародии
1086 0 3

                           По Вапцаров...

 

Понякога ще идвам в твойта поща

като нечакан и далечен гост...

Не ме оставяй вън да чакам....

Не пускай лампичка - "заета"...

 

Ще вляза тихо, нещо ще напиша,

ще вперя поглед в мрака да те "видя"...

Когато разбера, че теб те няма,

ще кажа "Чао" и ще си замина...

© Гаден Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Харесах...
  • Очарователно, макар и тъжно, но все пак по Интернетски!
  • Подкрепям НЕ-то!
    Гади ми се!Но ето поредното доказателство,че възрастта не е критерии!
Предложения
: ??:??