По Вапцаров...
Понякога ще идвам в твойта поща
като нечакан и далечен гост...
Не ме оставяй вън да чакам....
Не пускай лампичка - "заета"...
Ще вляза тихо, нещо ще напиша,
ще вперя поглед в мрака да те "видя"...
Когато разбера, че теб те няма,
ще кажа "Чао" и ще си замина...
© Гаден All rights reserved.