14.01.2014 г., 19:58 ч.

Прощално 

  Поезия » Любовна
432 0 2

Не ме помни, защото ще боли.
Познавам се във спомените хорски.
Там все късам нечии души.
И раздавам удари под пояса.

Не ме помни, защото ще се разрушиш.
От спомени, от липса и ненавист.
Такава съм. Допреш ли ме - гърмиш!
И няма стоп, и няма  път за бягство.

Така че моля те, върни ми спомените.
Ще ти ги запълни друга, фея някоя.
Повярвай, аз не съм за помнене.
По-добре спести си неприятностите.

Ще те изчакам още малко и си тръгвам.
Събирай ги набързо. Не са много.
И внимавай - имам път за връщане...
А тебе... Те обичах много!

© ТтТт Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??