11.08.2009 г., 22:57 ч.

Прощаване 

  Поезия » Любовна
1174 0 4

Плюс, минус, привличане, отблъскване, огън и лед.

 

Добро, зло, болка, щастие, преди и след.

 

Красиво, грозно, бяло, черно, мрак и светлина.

 

Вечно, преходно, смърт, живот,  съществуване и празнота.

 

Любов, омраза, мъж, жена.

 

Любовта убива, знам!

 

Любовта живот е, знам!

 

Тя е красива, знам!

 

Добро и зло е, знам!...

© Венцислав Захариев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??