Aug 11, 2009, 10:57 PM

Прощаване 

  Poetry » Love
1195 0 4

Плюс, минус, привличане, отблъскване, огън и лед.

 

Добро, зло, болка, щастие, преди и след.

 

Красиво, грозно, бяло, черно, мрак и светлина.

 

Вечно, преходно, смърт, живот,  съществуване и празнота.

 

Любов, омраза, мъж, жена.

 

Любовта убива, знам!

 

Любовта живот е, знам!

 

Тя е красива, знам!

 

Добро и зло е, знам!...

© Венцислав Захариев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??