30.10.2007 г., 0:25 ч.

Простете, забравете... 

  Поезия
750 0 4
Любов, прости ми
за всяка сълза.
Живот, прости ми
грешките по моя вина.
Човек съм аз,
греша и плача.
И като човек във този час
ще се смутя, но напред ще крача.
И да, жена съм, често пряма.
И да, присъствам в неговите сънища,
но той превърна живота ми във драма.
И седя безпомощна пред невидими кръстопътища.
Приятели, благодаря,
че бяхте и сте тук.
Че на всичко ми показахте добрата страна
и на грешките ми простихте, както никой друг...
Сърце, не мислиш ли, че е вече време
да простиш, за да забравиш.
Само аз и ти знаем колко ще ни отнеме.
Давай, ти знаеш как да го направиш.
Очите ми, и вие ми простете.
Онази снимка няма вече да ви гори.
Сълзите ми, по лицето ми течете,
но от щастие и заради изпълнени мечти.

© Мими Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??