5.01.2008 г., 16:27 ч.

Прости 

  Поезия » Любовна
866 0 12
Поспри, когато точно тръгваш,
разхвърляла край себе си искри -
от гняв, обида и безсилие,
поспри, върни се и прости!

На границата между двата свята -
от неговия огнен дъх... изгаряща стоиш.
Когато се обърнеш... и простила ти си тръгнеш,
щастлива в своя свят ще продължиш!

© Наталия Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??