26.10.2007 г., 17:12 ч.

Прости, че те обичам 

  Поезия » Любовна
1049 0 3

Защо, когато те погледна,

аз виждам безразличие в твоите очи?

Защо, когато те целувам,

 усещам хладнина по устните си?

Аз питам се, сърце ли имаш или камък!

Изпитвал ли си болка някога, кажи ми?

А искал ли си силно някоя жена?

Не искаш вече да си с мен!

А искал ли си някога?

Въпроси без отговор задавам,

но това поне ме утешава, макар за кратко...

„След дъжд качулка”

Това ли бе най-точния ти израз да кажеш „Не”

Толкова си краен!

 Никога ли няма „Може би”?

Никога ли няма прошка?

© Нели Вичева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??